About me

Eu nu sunt Scuturătoarea de cuvinte.

Scuturătoarea de cuvinte e un univers pe care eu îl hrănesc cu mine. Cu gânduri, opinii, vise, pasiuni, cuvinte.

Imi place să mă numesc Creatoarea. 

Numele meu e Cătălina şi sunt din Iaşi. Evident, îmi place să citesc. Iubesc cărţile încă de la grădiniţă, deşi pe atunci nu aveam nici cea mai vagă idee despre ceea ce este o carte cu adevărat. Totuşi, era ceva ce mă atrăgea la formele acelea misterioase cu coperţi mereu altfel şi cu zeci de mici omuleţi negri pe fiecare pagină. Imi place să cred că eu şi cărţile am avut de la bun început o magie numai a noastră. Sunt o egoistă Stiu că toţi credem asta şi mai ştiu că avem cu toţii dreptate. Fiecare dintre noi avem o magie numai a noastră cu cărţile.

Imi place mult să scriu. Visul meu măreţ este să devin scriitoare. Pur şi simplu simt că sunt făcută pentru asta. Atunci când las literele să capete formă pe hârtie mă simt puternică, de parcă nu hârtia s-ar hrăni cu ceea ce scriu, ci eu aş absorbi viaţă din lumea pe care o creez. E un sentiment absolut extraordinar şi pot doar să-mi imaginez cum m-aş simţi dacă a mea lume şi-ar găsi un cititor, o viaţă pe care să îşi lase amprenta, un suflet care să se lase prad emoţiilor şi experienţelor pe care cuvintele mele le poartă.

Sper să vă cunosc şi eu 🙂

Oh, şi, de asemenea, bun venit în a mea lume de cuvinte!

Reclame

Un răspuns la About me

 1. illusion zice:

  Bună,

  Sunt Diana – PR și redactor la GoodRead.ro. Îți scriu acest mesaj deoarece blogul tău ne-a atras atenția și dorim să îți propunem să te înscrii în Topul Blogurilor de Cărți din România!

  Ce dorim să realizăm prin înființarea acestui top? Păi, în primul rând ne dorim să aducem cărțile mai aproape de oameni. Vrem să aducem în atenția publicului o listă de bloggeri de cărți care merită urmăriți și care contribuie prin activitatea lor la promovarea lecturii și a culturii, în general!

  În plus, vei câștiga și trafic, urmăritori noi și te mai așteaptă și alte câteva surprize din partea noastră!

  Mai multe detalii despre top, regulamentul și formularul de înscriere le găsești aici: http://goodread.ro/topulblogurilordecarti/ .

  Sună interesant?

  Toate cele bune,
  Diana-Elena Neață
  PR GoodRead.ro

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s